tiistai 29. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen herkuttelua.

Prima cat kokeilu oli hyödyllinen, sillä kissat omivat sen osaksi ruokalistaansa. Eilen hain kiltisti lisää. Tuotteiden saatavuus on helppoa, mutta Porvoon Ciytmarket on lyömätön hinnoiltaan, sillä nämä maksavat siellä enemmän kuin muualla.

 Monikissataloudessa annospussit saisivat olla isompia. 

Ja raksusäkkien on oltava kooltaan 10 -15 kg, johon saa kasvattaja-alennuksen. Niissä ei ole valinnanvaraa merkkien suhteen, mutta muussa on paljon tarjontaa.

Ilo katsella kissojen herkuttelua!

Pennutkin haluavat jaolle.


 Pennutkin innostuvat


6 kommenttia:

 1. Aivan suloisia ruokailijoita! Ihanat.

  VastaaPoista
 2. Teillä varmaan menee isot määrät kissanruokaa. Kuudella ulkonakin pyytävällä kissalla ruokaa saa kantaa kaupasta ihan urakalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostamme Royalin isoja säkkejä, siis kuivamuonaa, mutta myös lihaa sekä purkkeja.
   Siihen on tottunut vuosien varrella.

   Pyynnistä, annoin kerran Bamselle ruoan ja katsoin, josko voisin vaihtaa astiaa. Minua sapetti näky ja kiskaisin Bamsen veks, leikkaamaton uros. Laitoin sinne kunnon Arrhenian, leikatun uroksen. Katsoin tilanteen uusiksi ja kuinka ollakaan Arrhenia oli ajanut hiiren viinipulloon. Suivaannuin, kun Bamse söi lautasella ja vastapätä hiiri.

   Poista
 3. Mahtuvat sovussa syömään samalle ruoka kupille.
  Suloisia kissoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio. Tuo on vähän poikkeavaa. Dharma pyytää, mutta syö kun huvittaa. Joskus on enemmän nokittelua, ja jotkut syövät ensin. Se pomo voi olla vaikka kastraattinaaras.

   Poista